Verkkokauppa Laser-Riimikko > Edulliset tarrat

Edulliset tarrat

Edulliset tarrat

Teemme tarroja myös valmiiksi leikatuille A4-arkeille. Nämä ovat hyvin edullisia, jos suunnittelette tarran itse tällä nettisovelluksellamme.

Tarran suunnittelu kannattaa aloittaa klikkaamalla suunnitteluohjelmamme alareunasaa olevaa mallikuvaa joka kopioituu teidän tarran aloituskuvaksi. (10-20 € kustannuksella myös me voimme tehdä haluamasi tarrakuvan)

Tällä tuotteella tarran kokoon ei voi vaikuttaa vaan suunnitelma on tehtävä olemassaolevien vaihtoehtojen pohjalta. A4-arkilla on sen verran tarroja kuin siihen mahtuu.

Suunnitteluohjelmassa on TÄRKEÄ 'Monistus'-toimiinto.
Se avulla voit tehdä kutakin tarraa haluamasi määrän. Samanlaiset, mutta esim tekstiltään muuttuneet tarrat voivat siis jatkua toiselle arkille. Esimerkiksi voit tehdä tällaisia tarroja: "puuruuveja 4,5x42 mm" 30 kpl, "M3-ruuveja, 20mm", 70 kpl ....

Näissä tarroissa materiaali on paperia. Pinta voi olla kiiltävä tai matta. Pinnan väriiin voit vaikuttaa antamalla tarralle taustavärin. Lisäksi voit anataa haluamasi kuviovärin ja vielä suljetuile kuvioille täyttövärin.

(Jos tarroilta vaaditaan vapaata kokoa, pyyhittävyyttä ja parempaa kestävyyttä, niin niitä voitte tilata 'laitekilvet/tarrakilvet' kohdata. Mitat on niissä vapaat ja materiaali/pintakäsittelyvaihtoehtoja on siellä enemmän)


 Ostoskori

Riimikko Ay / Laser-Riimikko, Konsulintie 35, 07110 Hinthaara, Finland
puh. 045 133 7675, sähköpostiosoite laser@riimikko.fi
Viimeksi päivitetty 2019-08-16 14:16:58